Direct contact? Tel: 0528 85 03 06

Dit is hoe het werkt

In drie eenvoudige stappen naar een goede deal!

Bij CamperInkoop.nl kunt u uw camper te koop aanbieden. Wij bemiddelen niet en verkopen de camper niet voor u, maar kopen de camper direct van u. En dat is snel, gemakkelijk en vertrouwd uw camper verkopen.

1

Uw camper aanbieden

Heel simpel, u biedt uw camper te koop aan via ons aanmeldformulier. U vult zoveel mogelijk gegevens in en bij voorkeur stuurt u een paar foto's mee.

2

Onze reactie

Heeft u uw camper bij ons aangeboden dan ontvangt u binnen 24 uur een reactie of vrijblijvend bod.

3

Betaling & afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan zorgen wij voor een snelle en correcte afhandeling. Wij komen de camper bij u ophalen en betalen per bank of in overleg contant bij de bank. Een inkoopfactuur en vrijwaring van uw kentekenbewijs ontvangt u direct van ons.

Doe mij een bod! Gratis en binnen 24 uur

CamperInkoop is een initiatief van Spang Campers te Hoogeveen. Een RDW erkend bedrijf dat sinds 2002 uw vertrouwde partner is in de camper branche.

Bij Camperinkoop bent u aan het juiste adres voor o.a: camper verkopen, camper makelaar, camper opkoper, ik wil van mijn camper af, camper bemiddeling, mobilhome verkopen, Hymer verkopen, kampeerauto verkopen, camper offerte of verkopen tweedehands camper.

Contactgegevens

  • Adres: Stephensonstraat 98
    7903 AW Hoogeveen
  • Tel: +31 (0) 528 85 03 06
  • Mobiel: +31 (0) 6 52 02 22 20
  • E-mail:info@camperinkoop.nl
Neem gerust contact met ons op!