Direct contact? Tel: 0528 85 03 06

Mobilehome verkopen

Stap 1

Voer hier direct uw kenteken in:

of voer uw merk en type in:

Stap 2

Vul uw gegevens in Uw gegevens zijn veilig bij ons!

Gratis en binnen 24 uur.
Al sinds 2002 uw vertrouwde partner

Waarom uw camper verkopen aan camperinkoop.nl?

  • Persoonlijke service
  • eerlijk Betrouwbaar
  • Binnen 24 uur een goed bod!
  • Gratis een vrijblijvende bieding

Wilt u uw mobilhome verkopen? Dan bent u aan het juiste adres!

Bent u van plan om uw mobilhome te verkopen, maar weet u niet waar te beginnen? Niet onlogisch, want er komt uiteraard heel wat kijken bij het verkopen van uw mobilhome. En natuurlijk wil u ook nog een correcte prijs krijgen voor uw mobilhome. Daarom kan het interessant zijn om beroep te doen op onze diensten.

Wat doen we voor u?

In eenvoudige woorden: alles. CamperInkoop helpt u bij de waardebepaling van uw mobilhome, het afhandelen van de verkoop, het ophalen van de mobilhome en het regelen van alle papierwerk. Zo verkoopt u uw mobilhome snel en zonder zorgen!

Waarom voor ons kiezen?

Camperinkoop is onderdeel van Spang Campers te Hoogeveen, een erkend bedrijf dat ervaring heeft in de campersector sinds 2002. CamperInkoop is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van uw camper. Zo staan we al jaren bekend om onze betrouwbaarheid, service en eerlijke prijzen.

Een camper verkopen kan heel wat werk betekenen. Niet alleen moet u een advertentie plaatsen, maar er komen ook nog eens heel wat mensen over de vloer die er dan uiteindelijk toch van afzien. Daarnaast hoeft u ook niet te wachten op uw geld. Gezien CamperInkoop zelf de mobilhome koopt, is uw mobilhome sneller verkocht dan verwacht!

Hoe het werkt?

In praktijk biedt CamperInkoop uw mobilhome niet te koop aan, maar koopt het zelf de mobilhome meteen van u. In tegenstelling tot andere camper bemiddeling bedrijven is uw mobilhome dus meteen verkocht en hoeft u niet te wachten op uw geld!

U kunt uw mobilhome te koop aanbieden aan ons via ons aanmeldformulier. Vul zoveel mogelijk gegevens in en stuur een paar foto’s mee. Binnen de 24 uur krijgt u van ons een reactie of vrijblijvend bod voorgeschoteld. Gaat u akkoord met het bod, dan handelen wij alles snel en correct af. Wij halen de mobilhome bij u op, betalen per bank en geven u meteen een inkoopfactuur en vrijwaring van uw kentekenbewijs. Zo snel en eenvoudig kan het zijn!

CamperInkoop is een initiatief van Spang Campers te Hoogeveen. Een RDW erkend bedrijf dat sinds 2002 uw vertrouwde partner is in de camper branche.

Bij Camperinkoop bent u aan het juiste adres voor o.a: camper verkopen, camper makelaar, camper opkoper, ik wil van mijn camper af, camper bemiddeling, mobilhome verkopen, Hymer verkopen, kampeerauto verkopen, camper offerte of verkopen tweedehands camper.

Contactgegevens

  • Adres: Stephensonstraat 98
    7903 AW Hoogeveen
  • Tel: +31 (0) 528 85 03 06
  • Mobiel: +31 (0) 6 52 02 22 20
  • E-mail:info@camperinkoop.nl
Neem gerust contact met ons op!