Direct contact? Tel: 0528 85 03 06

Ik wil van mijn camper af

Stap 1

Voer hier direct uw kenteken in:

of voer uw merk en type in:

Stap 2

Vul uw gegevens in Uw gegevens zijn veilig bij ons!

Gratis en binnen 24 uur.
Al sinds 2002 uw vertrouwde partner

Waarom uw camper verkopen aan camperinkoop.nl?

  • Persoonlijke service
  • eerlijk Betrouwbaar
  • Binnen 24 uur een goed bod!
  • Gratis een vrijblijvende bieding

Een camper is een leuk voertuig om mee te reizen en de wereld mee te verkennen.

Maar een camper kan ook zo zijn nadelen hebben. Je moet hem namelijk onderhouden en dit kost doorgaans veel geld.

Ook neemt een camper veel ruimte in beslag. Zeker als u een persoon bent met weinig ruimte rondom huis, weet u hoe duur het is om een camper te stallen.

Daarnaast wordt een camper niet heel vaak gebruikt. Voornamelijk alleen voor vakanties, maar het leven is helaas geen feest waarbij het altijd vakantie is.

Een camper gebruikt u dus veel minder vaak dan een auto en daarom kan het verstandig zijn om van uw camper af te willen. Waarschijnlijk hebt u er een paar aantal mooie reizen mee gedaan.

U kunt aan ons uw camper verkopen voor een mooie prijs. Daarmee houdt u extra geld over en dit scheelt ook in de jaarlijkse kosten waar u doorgaans aan bent verbonden.

Camper verkopen

Bij CamperInkoop.nl wordt het verkopen van uw camper wel heel makkelijk gemaakt.

Het enige wat u hoeft te doen is een formulier in te vullen met een aantal gegevens. Zoals het bouwjaar, merk, kilometerstand etc. Daarnaast is het van belang dat u een aantal foto's van uw camper plaatst.

Nadat dit gebeurd is nemen wij contact met u op. En wat is er nu makkelijker dan dat? Het scheelt gedoe om een advertentie te plaatsen en allemaal mensen langs te laten komen die er dan uiteindelijk toch weer van afzien.

Bij ons is dat allemaal zo geregeld. Een fluitje van een cent en u bent uw camper kwijt tegen een aannemelijke prijs.

Wilt u snel van uw camper af?

Een ander voordeel is dat er binnen 24 uur al een bod wordt gedaan. Als u dus snel van uw camper af wilt, is CamperInkoop.nl helemaal ideaal.

Daarnaast is de bieding vrijblijvend en wordt er een persoonlijke service geboden. Ook is er 100% betrouwbaarheid gegarandeerd.

Wij zijn eveneens een RDW-erkend bedrijf, wat de betrouwbaarheid extra gegarandeerd. Aarzel dus niet en vul nu het formulier in, zodat u snel van uw camper af bent.

CamperInkoop is een initiatief van Spang Campers te Hoogeveen. Een RDW erkend bedrijf dat sinds 2002 uw vertrouwde partner is in de camper branche.

Bij Camperinkoop bent u aan het juiste adres voor o.a: camper verkopen, camper makelaar, camper opkoper, ik wil van mijn camper af, camper bemiddeling, mobilhome verkopen, Hymer verkopen, kampeerauto verkopen, camper offerte of verkopen tweedehands camper.

Contactgegevens

  • Adres: Stephensonstraat 98
    7903 AW Hoogeveen
  • Tel: +31 (0) 528 85 03 06
  • Mobiel: +31 (0) 6 52 02 22 20
  • E-mail:info@camperinkoop.nl
Neem gerust contact met ons op!